RÓLUNK

1974-ben cégünk alapítója és tulajdonosa Lajti Attila, háztartásigép szerelőként kezdte pályafutását. Ezt követően 1991. május 3-án saját vállalkozásba kezdett, egy belvárosi panelház 25 m2-es garázsában, ahol a készülékek szervizelése mellett, már az alkatrészek értékesítése is helyet kapott.

1993-ban a Whirlpool márka készülékeinek garanciális és garancián túl történő javításával, és ezen márka alkatrészeinek árusításával bővült a tevékenység.

1996-ra a helyiség kinőtte magát, ezért a vállalkozás új helyre költözött. Továbbra is Nyíregyháza szívében maradva egy olyan új épületben nyitott meg újra, ahol 3 külön helyiség került kialakításra egy üzlet, egy szerviz és egy raktár részére.

A világ és a technika fejlődése erre a területre is beköszöntött. Lépést tartva ezzel, számítógépes rendszer került kialakításra, mely jelentősen megkönnyítette a vállalkozás feladatait. Megnövekedett a kereslet számos más márka alkatrészei után is, ezért a kínálat további termékek alkatrészeivel bővült. Így sikerült egy olyan jól működő céget létrehozni, amely nem csak alkatrészeket árusít, hanem megfelelő szakmai tanácsokkal, pontos útbaigazításokkal is segíti ügyfeleit.

2005 márciusában nyitott meg jelenlegi üzletünk, Nyíregyháza belvárosában a Tavasz utca 2. szám alatt, ahol egy szakképzett üzletvezető és egy szervizasszisztens munkatárs fogadja az ügyfeleket, egy kellemes és színvonalas környezetben.

 

Cégünk tevékenységi

  • Háztartásigépek alkatrészeinek forgalmazása
  • Háztartásigépek javítása
  • Késztermék értékesítés

 

 


Facebook Google+ Twitter
HÁZTARTÁSIGÉP SZERVIZ ÉS ALKATRÉSZBOLT
Telefon
Telefon
Telefon
Nyitvatartás
H-P: 8-17 | Szo.: 8-12
Helyszín
Adatkezelési tájékoztató